Autolift

AUTOLIFT je v svetovnem merilu eno izmed vodilnih podjetij na področju razvoja, proizvodnje in mednarodne prodaje dvižnih sistemov. Podjetje je dobavitelj številnim strankam iz področja železniške, avtomobilske, letalske in tudi splošne industrije. 

AUTOLIFT je družinsko podjetje, s katerim upravlja že tretja generacija, z več kot 35 letnimi izkušnjami na področju dvižnih sistemov.
Modifikacije, inovacije in storitve za stranke so vedno predstavljale izziv podjetja. Inovativna dvižna oprema dokazuje uporabnost in prilagodljivost/ možnost spreminjanja, kar predstavlja možnost učinkovite in fleksibilne ponudbe rešitev za različne aplikacije.
Dva moderna proizvodna obrata, ki sta v lasti podjetja, proizvajata najmodernejšo opremo, ki zagotavljata kakovost po standardu ISO 9001:2015.
Odlična kvaliteta, učinkovitost in produktivnost, ter izjemno razmerje med stroški, donos in zanesljivost podjetja, so prepričale stranke po vsem svetu.

Katalog si lahko ogledate >> TUKAJ

Strokovni team

Ekipa je sestavljena iz sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami na področju projektiranja, gradnje in proizvodnje tirnih vozil. Sodelovali so pri projektiranju,  gradnji in uvrstitvi večine tirnih vozil za  potniški promet, katera so v uporabi na slovenskem tirnem omrežju. Sodelovali  smo tudi na projektih za vozila namenjena prometu v tujini. Kompetence in izkušnje imamo tudi pri projektiranju tovornih vagonov in vseh vrst tirnih vozil za vzdrževanje infrastrukture.

Kontakti

Miran Podlesnik direktor
02/3318 552 - miran@mplus.si
........................................................
Tomaž Podlesnik komerciala
02/3302 550 -  tomaz@mplus.si  
........................................................
Robert Vastl komerciala
02/3318 553 - robert@mplus.si