Impressum

Podjetje M PLUS d.o.o. je bilo ustanovljeno 1989. V začetku poslovanja je bil osnovni program oskrba industrije z rezervnimi deli in repromaterialom. Rast podjetja je prinesla tudi nove izzive, kot so izvedba projektov za čiščenje zraka v kamnolomih in livarnah. Med  najpomembnejša področja poslovanja sodijo  posodabljanja in vzdrževanje železniških transportnih sredstev. S tem namenom smo leta 2009  skupaj z izkušenimi strokovnjaki ustanovili projektivni biro. Danes podjetje M PLUS d.o.o. trži vrsto artiklov in proizvodov za vzdrževanje tirnih vozil, kemikalije in rezervne dele za industrijo. Z ustanovitvijo biroja  smo postali uspešni  pri projektiranju, razvoju in obnovi  tirnih vozil.

Prodajni program:  rezervni deli za tirna vozila so ena od naših specialnosti. S svetovanjem naše strokovne ekipe, zagotavljamo kakovost in  skladnost z UIC predpisi  in EN normativi  v skladu z evropsko zakonodajo za tirna vozila oz. zahtevami naročnika.

Projektiranje :  
Izvajamo storitve projektiranja in izdelave tehnične dokumentacije. V sklopu projektnega biroja nudimo  statične izračune (FEM) in svetovanje pri izvedbi projektov ali modernizaciji tirnih vozil.   Izdelava projektne dokumentacije za pridobitev soglasja za uvrstitev vozil v promet.  Strokovni team  Ekipa je sestavljena iz sodelavcev  z dolgoletnimi izkušnjami na področju projektiranja, gradnje in proizvodnje tirnih  vozil. Sodelovali so pri projektiranju, gradnji in uvrstitvi večine tirnih vozil za potniški promet, katera so v uporabi na  slovenskem tirnem omrežju. Sodelovali smo tudi na projektih za vozila namenjena prometu v tujini. Kompetence in  izkušnje  imamo tudi pri projektiranju tovornih vagonov in vseh vrst tirnih vozil za vzdrževanje infrastrukture.  

Ostalo:
Dolgoletne izkušnje pri vodenju in izvedbi  projektov zagotavljajo našo strokovnost in kompetence  na področjih kontrole kvalitete, tehnologije in priprave dela.

Strokovni team

Ekipa je sestavljena iz sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami na področju projektiranja, gradnje in proizvodnje tirnih vozil. Sodelovali so pri projektiranju,  gradnji in uvrstitvi večine tirnih vozil za  potniški promet, katera so v uporabi na slovenskem tirnem omrežju. Sodelovali  smo tudi na projektih za vozila namenjena prometu v tujini. Kompetence in izkušnje imamo tudi pri projektiranju tovornih vagonov in vseh vrst tirnih vozil za vzdrževanje infrastrukture.

Kontakti

Miran Podlesnik direktor
02/3318 552 - miran@mplus.si
........................................................
Tomaž Podlesnik komerciala
02/3302 550 -  tomaz@mplus.si  
........................................................
Robert Vastl komerciala
02/3318 553 - robert@mplus.si